Gå tilbake til hovedsiden
main content, press tab to continue
Tjeneste

Ansattes opplevelser og oppfatninger

Vi hjelper deg med å forbedre medarbeideropplevelsen for arbeidsstyrken din, både på og utenfor arbeidsplassen.

Kontakt oss

Bedriftens styrke ligger hos de ansatte

Næringslivet er dynamisk. Likevel, med raske endringer kommer også mulighetene. Vi kan hjelpe deg med å tenke nytt om hvordan du kan pleie og utvikle talenter, slik at både enkeltpersoner og bedriften din realiserer sine kollektive ambisjoner. Vi vil samarbeide med deg for å skape en medarbeideropplevelse med høy ytelse som styrker bedriftens ambisjon om å endre, vokse og trives selv i en tid med mye utfordringer.

Vi samarbeider med deg for å avdekke praktisk innsikt som hjelper deg med å ansette, bygge, lede og engasjere talentet du trenger for å lykkes. Ved å kombinere riktig rådgivning og databasert analyse leverer vi en ansattopplevelse som driver ambisjonene til dine ansatte i dag, og former arbeidsstyrken du trenger for fremtiden.

De mest vellykkede organisasjonene oppnår sine ambisjoner gjennom engasjerte ansatte med optimal ansattopplevelse. Ansatte som trives bidrar positivt til en god bedriftskultur.

Hva er medarbeideropplevelse?

Medarbeideropplevelse er kjernen i å levere enestående kundeopplevelse og optimalt bidrag i forretningsvirksomheten.

I bunn og grunn mener vi at medarbeideropplevelse handler om forbindelser på jobben – å jobbe med gode kolleger og ledere ; og å bli inspirert av organisasjonens formål, visjon, verdier og konkrete arbeidsmål.

Ansattes opplevelse og oppfatninger berører nesten alle aspekter av en ansatt sin tid på jobb og til og med utenfor arbeidsplassen. Det inkluderer erfaringer med ansatte goder, belønninger, trivsel , mangfold, rettferdighet og inkludering (DEI), fleksibelt/hybrid arbeid, fokus på bærekraft (ESG) og klima, karriereutvikling, organisasjonskultur og engasjement, og mye mer.

Skap en medarbeideropplevelse med høy ytelse for arbeidsstyrken din

Organisasjoner som aktivt jobber med ansattopplevelsen har større sannsynlighet for å skape forretningsverdi og har større sannsynlighet for å generere en positiv innvirkning på nøkkelindikatorer.

35% høyere medarbeiderengasjement

28% høyere trivsel blant de ansatte

44% bedret organisasjonskultur

2,7x ganger høyere produktivitet

90% lavere andel ansatte som slutter

Hvordan vi samarbeider med deg for å forme din medarbeideropplevelse

Vi former og leverer bedre medarbeideropplevelser for dine ansatte, og bidrar til å styrke organisasjonens ambisjon om å endre, vokse og trives ved å bringe ulike synspunkter sammen gjennom et dypt engasjement for bedriftens suksess. Vi samarbeider med deg for å oppnå dine organisatoriske prioriteringer ved å utnytte det som gjør WTW unik – den kraftfulle kombinasjonen av databasert innsikt, teknologi, kompetanse og rådgiving.

Forbedring av medarbeideropplevelsen

Organisasjoner som tar bevisste skritt for å forbedre medarbeideropplevelsen, tiltrekker seg og beholder talenter i tillegg til å oppnå bedre resultater.

All forskning viser dette.

Ved å knytte strategien for medarbeideropplevelse til forretningsstrategien støttet av teknologi til å utvikle medarbeideropplevelsen, kan man differensiere organisasjonen og tiltrekke, beholde og engasjere talentet du trenger for en trivelig organisasjonskultur.

Hvorfor WTW?

Fordi vi jobber metodisk med innvirkning, handling og endring.

Vi leverer datadrevne, innsiktsbaserte løsninger for medarbeideropplevelser som motiverer arbeidsstyrken din, maksimerer ytelsen og gjør organisasjonen din mer motstandsdyktig for endringer i fremtiden.

 • 10 million employees icon

  Vi kartlegger 10 millioner ansatte hvert år på 100 språk

 • Gold Quill Awards icon

  Vi har vunnet 67 IABC Gold Quill Awards i ni kategorier siden 2010

 • revenue growth icon

  Våre kunder har en omsetningsvekst på 5% for hver 10% økning i poengsummen i spørreundersøkelsen om medarbeideropplevelser

 • total rewards optimization icon

  Vi oppfant tilnærmingen til total belønningsoptimalisering og er stolte av å optimalisere våre kunders belønningsinvesteringer for maksimal effekt

 • 50 years of employee communication icon

  Vi har mer enn 50 års ekspertise innen medarbeiderkommunikasjon og endringsledelse og et dypt engasjement for positivt utfall av endringsprosesser

Contact us