Gå tilbake til hovedsiden
main content, press tab to continue
Tjeneste

Pensjon

Vi hjelper bedrifter med å utvikle den pensjonsordningen som best balanserer bedriftens krav til kostnadseffektivitet med de ansattes ønske om en trygg økonomisk alderdom. Dette gjøres ved hjelp av ledende markedskunnskap, beregningssystemer og rådgivnings konsepter.

Kontakt oss

WTW har et av Norges største fagmiljøer innenfor pensjon med kompetanse innen alle områder en bedrift vil trenge rådgivning i. Det kan være fra daglig megling til mer spesialiserte områder som aktuarberegninger, kapitalforvaltning og markedsanalyser.

Vi har også et stort fagmiljø internasjonalt som gjør oss i stand til å tilby skreddersydd tjenester for bedrifter med ansatte i andre regioner.

Tjenester

Forsikringsmegling: Forsikringsmegling er kjernen i vår virksomhet. Her tilbyr vi daglig oppfølging av dine personal- og pensjonsforsikringsavtaler.

Anbud: Vi kjenner markedet og vet hvilke priser du kan forvente på din pensjonsordning. Samtidig har vi utviklet konsepter rundt bærekraft/ESG slik at du kan få den leverandøren som passer med din bedrifts bærekraftsfokus.

Aktuartjenester: Vi har interne beregningsressurser som kan utføre de fleste beregningstjenestene som kreves. Dette kan være; regnskapsberegninger (NRS/IAS), skreddersydd pensjonsmodellering, overgangsanalyser og offentlige pensjonsberegninger. Vi har også tilgang på formell aktuarkompetanse i Norge og globalt dersom det er ønskelig,

Prosjektledelse: Vi har lang erfaring i å lede forskjellige pensjonsprosjekter. Det kan være pensjonskassevurderinger, anbud, overgangsanalyser. Vi jobber både mot offentlige og private virksomheter

Globale kunder: WTW er en av verdens største rådgivere på pensjon og har derfor stor erfaring i å jobbe på tvers av landegrenser.

Kapitalforvaltning: WTW hjelper deg med å få en dypere forståelse på hvordan pensjonsmidler er investert.

Markedsanalyser: Vi har en stor kundebase, noe som gir oss en unik tilgang på markedsdata vi kan bruke til å hjelpe deg med å finne den pensjonsplan som passer med din bransje. Vi kan bruke denne informasjonen til å designe en pensjonsplan som gjør din bedrift attraktiv for potensielle arbeidstakere.

Individuell pensjonsrådgivning/seniorrådgivning: Noen ganger trenger man noen å prate pensjon med. WTW er en uavhengig aktør som kan hjelpe enkeltpersoner med å få en oversikt over sin pensjon og på den måten få en mer forståelig og effektiv pensjonsreise.

Contact us