Gå tilbake til hovedsiden
main content, press tab to continue
Om oss

Om Willis Towers Watson

Vi har satt våre kunder i sentrum i snart 200 år – til kundenes beste!

Kontakt oss

Om Willis Towers Watson

Willis Towers Watson (NASDAQ; WLTW) er et ledende globalt forsikringsmeglings-, rådgivnings- og konsulentselskap med røtter tilbake til 1828 og med mer enn 45.000 ansatte i mer enn 140 land.

Som et globalt selskap, med sterk lokal tilstedeværelse, kan vi tilby innovative løsninger, kompetanse og skreddersydde løsninger der din bedrift er - tilpasset lokale trender, forhold og lovgiving. Våre løsninger og systemer for optimalisering av ansattgoder og medarbeiderutvikling gjør din bedrift til en attraktiv arbeidsgiver og arbeidsplass. Vår risk management kunnskap kombinert med våre analysemodeller for optimalisering av risiko bidrar til å skape verdier og vekst for din bedrift – vi bidrar til å optimalisere din bedrifts risikoavlastning.

Om oss – Willis Towers Watson i Norge

Willis Towers Watson i Norge har røtter tilbake til 1867 og etableringen av Sev Dahls Assurancekontor i Tønsberg. Gjennom organisk vekst og en rekke oppkjøp, er vi i dag et full-service risikorådgiving- og forsikringsmeglerhus med mer enn 130 ansatte og kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Larvik og Sandnessjøen. Willis Towers Watson er kundens ombudsmann og ivaretar kundenes interesser overfor forsikringsselskapene og -markedene – Willis Towers Watson skal bistå og sikre at din bedrift optimaliserer sine forsikringsinnkjøp og risikoavlastning.

Willis Towers Watson AS, orgnr. 911129815, er et heleid datterselskap av Willis BV, og er registrert med konsesjon som forsikringsformilder hos Finanstilsynet for formidling av alle forsikringsklasser. Willis Towers Watson AS er medlem av Norske Forsikringsmegleres Forening, www.forsikringsmeglerne.no, og har som målsetting at alle være forsikringsmeglere skal være autoriserte forsikringsmeglere.

Perspective that moves you

At WTW, we celebrate perspective. Because it allows you to embrace diverse ideas and experiences to build something better.

Våre verdier

Willis Towers Watson verdiene er byggesteinene i vår kultur, våre tjenester og leveranser – du skal kjenne igjen verdiene i ditt møte med Willis Towers Watson.

Respekt

Vi møter våre kunder, samarbeidspartnere, kollegaer og myndigheter med respekt, entusiasme og engasjement, og bygger våre relasjoner på åpenhet, ansvarlighet og profesjonalitet.

Integritet

Vi er uavhengige og til å stole på – vi holder det vi lover. Vi er åpne, ærlige og ansvarlige overfor våre kunder, samarbeidspartnere, kollegaer og myndigheter. Vi skal alltid opptre i samsvar med gjeldende lover, regler og god meglerskikk.

Kundefokus

Vi er kundens ombudsmann og skal alltid ivareta kundens interesser overfor forsikringsselskapet. Vi forstår kundenes behov – vi strekker oss alltid litt lenger for å levere på kundenes forventninger og for å skape verdier for kundene.

Teamarbeid

«If you take one of us – you get all of us». Vi skaper innovative løsninger og konsepter til våre kunder. Vi skreddersyr kundeteam etter kundens ønsker og behov – uavhengig av vår egen organisering – til kundens beste.

Kvalitet

Vi skal alltid være engasjert og interessert i våre kunder – vi skal alltid levere kvalitet til våre kunder i alle ledd av verdikjeden. Vi skal være best på kompetanse og kvalitet ved å legge til rette for personlig utvikling og kompetansebygging gjennom et godt utviklings- og læringsmiljø – til beste for våre kunder

Contact us