Gå tilbake til hovedsiden

Vi håndterer nåtiden og forbereder deg på fremtiden!

Se her for vår COVID-19 informasjon
Om Willis Towers Watson

Mennesker

Høypresterende institusjoner dyrker og vokser talent, og balanserer nøye kostnader og belønninger. Fra medarbeiderfordeler til kompensasjon fra ledere, velvære til fremtidens arbeid, tar vi et avrundet perspektiv basert på ledende tenkning, data, analyse og programvare. Vi samarbeider med klienter for å avdekke nye måter å motivere mennesker, administrere ressurser og implementere programmer som gir organisasjoner et konkurransefortrinn.

Se alle menneskers løsninger

Risiko

Vi vet hvordan selskaper kan frigjøre potensialet gjennom effektiv risikostyring. Våre kunder stoler på at vi lager strategier for å kvantifisere, redusere og overføre risiko ved å utnytte vår spesialiserte bransjeerfaring og enestående markedskunnskap. Resultatet er en ny måte å omfavne risiko som driver overlegne resultater.

Vis alle risikoløsninger

Kapital

Vi jobber tett med investorer og forsikringsselskaper for å håndtere ligningen mellom risiko og avkastning. Innovasjon er kjernen i det vi gjør, og hjelper våre kunder å finne nye måter å frigjøre kapital, investere optimalt og utføre transaksjoner. Ved å blande avansert analyse med dyp institusjonell kunnskap avslører vi nye muligheter for å maksimere ytelsen.

Vis alle kapitalløsninger
Contact us