Gå tilbake til hovedsiden
main content, press tab to continue

Accessibility statement

Tilgjengelighet hos WTW

I WTW vet vi at forskjeller gjør oss sterkere, og vi bestreber oss på å tilby en trygg, inkluderende og tilgjengelig arbeidsplass. Medlemskapet vårt i Valuable 500, en global bevegelse som kjemper for inkludering av funksjonshemmede i privat sektor, har hjulpet oss med å definere forpliktelsene våre til funksjonshemming og veilede oss på reisen mot:

  • Lære opp og øke bevisstheten rundt funksjonshemming
  • Utstyre medarbeiderne våre med ferdighetene og kunnskapen de trenger for å være mer inkluderende overfor personer med funksjonshemming
  • Sørge for at arbeidsmiljøet vårt er tilgjengelig, inkluderende og innbydende for alle, ettersom vi utvikler en mer sømløs prosess for justeringer på arbeidsplassen
  • Gjøre det mulig for våre ledere å ha beste praksis for ansettelse, ledelse og utvikling av nevromangfoldige medarbeidere
  • Skalere vår tilnærming til rekruttering og å beholde voksne med autisme

Vi har jobbet for å gjøre vårt digitale arbeidsmiljø mer tilgjengelig:

  • For alle virtuelle livestream-hendelser har vi aktivert teksting som en standard for å gjøre kringkastet innhold mer tilgjengelig.
  • Ved å bruke de nye presentasjonsfunksjonene i Teams, kan medarbeidere nå få tilgang til oversettelse av de presenterte lysbildene til flere språk og ha muligheten til å slå på høykontrast i presentasjoner.
  • Med den nye funksjonen for å vise rekkefølgen på de digitalt hevede hendene på et teammøte, kan diskusjoner i møter bli mer inkluderende og sikre at alle deltakere kan delta aktivt.

Naturligvis tilbyr vi rimelige tilpasninger; i tillegg har vi bygget opp bevissthet og forfremmet utdanning ved å invitere eksterne eksperter til å snakke med våre medarbeidere over hele verden i løpet av viktige øyeblikk, som Verdensdagen for mental helse og Den internasjonale dagen for personer med funksjonshemninger. Vi tilbyr også live opplæring som gir medarbeidere en oversikt over tilgjengelighet og digitale inkluderingsfunksjoner på vår digitale arbeidsplass.

Nettstedstilgjengelighet

Vi gjør vårt beste for at våre kunder skal lykkes. Vi handler alltid i våre kunders beste interesse, i alt det vi gjør og i alle løsninger vi tilbyr – vi ønsker å forstå kundens behov, respektere deres synspunkter og overgå deres forventninger.

Vi gjør vårt beste for å designe inkluderende og jobber mot å oppnå samsvar med WCAG 2.1 AA.

Gi oss beskjed hvis du møter tilgjengelighetsbarrierer når det gjelder tilgang til noen av områdene på nettstedet vårt ved å kontakte oss på accessibility@wtwco.com.

Contact us