Gå tilbake til hovedsiden
main content, press tab to continue
Tjeneste

Personforsikring og privatkunder

Livets usikkerhet gjør at vi er utsatt for mange risikoer, for eksempel for ulykker, skader, skade på eiendom og i noen tilfeller for økonomisk undergang. Fagfolkene våre tilbyr personlig risikostyring og forsikringsløsninger som gjør at privatkunder kan være sikre på at de faktisk styrer risikoer som potensielt kan være ødeleggende.

Kontakt oss

Willis Towers Watsons Private Client-praksis tilbyr personlig risikostyring og forsikringsløsninger som gjør privatkunder kan håndterer risikoer som potensielt er ødeleggende på måter som er betryggende.

Hvem vi tjener

Enhver person eller familie som:

  • Ønsker den tryggheten som følger av å samarbeide med en profesjonell som tar seg tid til å forstå risikostyringsbehovene dine og som har ressurser, kompetanse og kreativitet til å møte disse behovene.
  • Søker omfattende beskyttelse av en unik eller høyt verdsatt portefølje av personlige eiendeler, inkludert boliger, biler, yachter, antikviteter og andre verdigjenstander.

Hva vi gjør

Forenkler

Vi kan bidra til å gjøre livet ditt enklere ved å styre alle de personlige risikoene på en intelligent og helhetlig måte, som samsvarer med dine personlige og økonomiske mål og reflekterer risikotoleransen din. Samarbeid krever kommunikasjon. Sammen etablerer vi en dyp forståelse for din individuelle situasjon og behovene dine for beskyttelse av aktiva.

Spesialiserer

Rikdom kommer med komplekse personlige eksponeringer. Erfaring og kompetanse er avgjørende for å forstå hva det er som gjør disse eksponeringene unike. Willis Towers Watson har styrt individuelle personforsikringsprogrammer i over 100 år.

Skreddersyr

Riktig eiendomssikkerhet starter med en personlig risikovurdering, - en praktisk og analytisk prosess som er utviklet for å gi et helhetlig beskyttelsesprogram for aktiva tilpasset din situasjon og livsstil.

Evalueringen inkluderer:

  • Identifisering av aktiva i fare
  • Kvantifisering av potensielle tap
  • Evaluering av tapsforebygging
  • Bestemmelse av risikotoleranser
  • Analyse av eksisterende forsikringer

Uavhengig av mengden eiendeler du har eller kompleksiteten i eksponeringene, har Willis Towers Watson den kompetansen og de løsningene som trengs for å bistå deg med å håndtere risiko slik du finner det hensiktsmessig.

Contact us