Gå tilbake til hovedsiden
main content, press tab to continue
Tjeneste

Forsikringsrådgivning og teknologi

WTW tilbyr en sterk kombinasjon av rådgivningstjenester for forsikringsselskaper, som er integrert med ledende teknologiløsninger, og med programvare som støttes av enestående analytisk kapabilitet.

Kontakt oss

(Gjen)forsikringsvirksomheten har gjennomgått og fortsetter å oppleve en uavbrutt periode med transformasjon. WTW tilbyr en sterk kombinasjon av rådgivningstjenester for forsikringsselskaper, som er integrert med ledende teknologiløsninger, og med programvare som støttes av enestående analytisk kapabilitet.

Vi lever for forsikring

Hos WTW bistår vi kunder med å måle og styre risiko og kapital, forbedre forretningsytelse og etablere bærekraftige konkurransefortrinn. Dette gjør vi ved å trekke på kompetanse på tvers av nøkkelområder som finansiell og regulatorisk rapportering, fusjoner og oppkjøp, produkter, prising, selskapsledelse, distribusjon, driftsledelse og strategi.

Vi kombinerer dyptgående forsikringskompetanse med teknologiske evner for å støtte kunder på fire hovedområder:

 1. Risiko og Kapitalstyring

  Til sammen tilbyr vår konsulentkompetanse og markedsledende programvare for finans- og kapitalmodellering sømløse, overbevisende og praktiske løsninger for kundene som bidrar til å tilfredsstille regelverkskrav og bedre forretningsmessig ytelse. Lær mer.

 2. Strategi og Vekst

  Vi tilbyr målrettede konsulent- og teknologiløsninger som både retter seg mot utfordringer knyttet til virksomheten som en helhet og mot funksjonelle forsikringsutfordringer, enten selskapene dine ønsker å fikse, videreutvikle eller transformere en virksomhet. Det aller viktigste ved løsningene våre er at de at er kommersielt robuste, pragmatiske og implementerbare. Lær mer.

 3. Teknologi

  WTW's teknologiteam og forsikringskonsulenter jobber sømløst sammen for å bistå kundene med å maksimere fordelene av løsninger som kombinerer den ledende tenkningen vår med den nyeste teknologien. Lær mer.

 4. Operativ Effektivitet og Lønnsomhet

  Vi jobber over hele forsikringsverdikjeden og bruker dokumenterte teknikker og teknologier for å bistå kundene med å transformere og effektivisere operasjonelle prosesser. Vi maksimerer avkastningen ved å redusere kostnader, støtte inntektsvekst og frigjøre fastlåst kapital. Lær mer.

Contact us