Gå til primært indhold
main content, press tab to continue
Artikel

Privatøkonomisk rådgivning for alle

Af Martin Wex | 27. Juni 2024

WTW oplever en stigende efterspørgsel på uvildig rådgivning om privatøkonomi og hjælper stadigt flere private kunder med at få en bedre forrentning på deres opsparing og lavere priser på deres lån.
Health and Benefits|Retirement
N/A

Privatøkonomisk rådgivning er ikke for de få, men for de mange. Det er mantraet hos WTW, der har skabt en privatkundeafdeling, hvor målsætningen er at hjælpe almindelige danske lønmodtagere med at få mere ud af de penge, de tjener og sparer op.

»Hvis man har mange penge, så mangler man ikke tilbud om rådgivning fra banker og private rådgivere. Vi vil gerne udbrede tilbuddet om privatøkonomisk rådgivning til at omfatte helt almindelige lønmodtagere, for selv om man kun har en mindre opsparing, så kan man fortsat have stor glæde af at få uvildig rådgivning, hvor der alene er fokus på, hvad der er bedst for en selv,« siger Executive Director Allan Garde fra WTW.

WTW har på blot to år fået over 1100 private kunder og forvalter i dag mere end to milliarder kroner på deres vegne. Pengene bliver investeret via de fem kommercielle pensionsselskaber – AP Pension, Danica Pension, Nordea Pension, PFA og Velliv – hvor WTW kan tilbyde vilkår og betingelser på private opsparinger, som de fleste danskere kun har adgang til via deres firmapensionsaftale.

»Vi skaber individuelle løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kundes ønsker og behov. Det er løsninger, der ikke blot giver dem en fornuftig forrentning, men også reducerer deres omkostninger til administration og forvaltning. Det bliver samlet set til rigtig mange penge i løbet af et arbejdsliv, og de ekstra penge kan være med til at gøre pensionisttilværelsen langt mere tryg og behagelig,« siger Allan Garde.

WTW’s rådgivning fokuserer ikke alene på opsparing, men også på nedsparing, når man efter at have forladt arbejdsmarkedet begynder at bruge af sin opsparing. Pensionister har brug for rådgivning om, hvordan de bruger deres opsparinger på den mest optimale måde i forhold til blandt andet skat og offentlige pensioner, men de har også fortsat behov for at få en god forrentning på deres resterende opsparing.

Rådgivning om den daglige økonomi

Privatøkonomisk trivsel handler ikke kun om pension, som WTW er ekspert i, men også om den daglige økonomi. Derfor samarbejder WTW med Konsilium21, der blandt andet kan rådgive om boligøkonomi, der ofte er den største udgiftspost på budgettet – og derfor også tilbyder de bedste muligheder for at opnå mærkbare besparelser.

»Vores privatøkonomiske rådgivning har to primære formål: At sikre vores kunder det størst mulige rådighedsbeløb både nu og i fremtiden – og at skabe den bedst mulige trivsel i hverdagen. Bekymringer om privatøkonomien er en af de allerstørste stressfaktorer, og derfor har rådgivningen ikke kun stor betydning for den enkelte, men også for arbejdsgiveren, der får en medarbejder, som har bedre forudsætninger for at være fuldt fokuseret på arbejdsopgaverne,« siger Allan Garde.

Bekymringer om privatøkonomien er en af de allerstørste stressfaktorer”

Allan Garde | Executive Director

WTW og Konsilium21 tilbyder privatøkonomisk rådgivning direkte til private, men også indirekte til virksomheder, som ønsker at give deres medarbejdere adgang til privatøkonomisk rådgivning som en del af de tilbudte personalegoder. Konceptet hedder Financial Wellbeing og omfatter mindst to dage om året, hvor rådgiverne er til stede i virksomheden, webinarer om aktuelle, privatøkonomiske emner, nyhedsbreve med relevant viden og information og adgang til en hotline, som medarbejderne kan ringe til for at få svar på deres spørgsmål om privatøkonomien.

Kontakt WTW, og få mere at vide om, hvordan WTW og Konsilium21 kan bidrage til din eller jeres medarbejderes privatøkonomiske tryghed og trivsel.

Download
Titel Filtype Filstørrelse
Personal financial counselling for everyone PDF .2 MB
Forfatter

Head of Client Communication
email E-mail

Related content tags, list of links Artikel Sundhed og personalegoder Firmapensionsordning Denmark
Contact us