Gå til primært indhold
main content, press tab to continue
Artikel

Uvildighed er nøglen til god rådgivning

Af Martin Wex | 7. Marts 2023

Kunderne er fortsat enormt tilfredse med WTW’s pensionsrådgivning, og det skyldes i høj grad, at WTW ikke har nogen økonomisk interesse i kundernes investeringsvalg.
Health and Benefits
N/A

6,8 på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er bedst. Det er den gennemsnitlige tilfredshed blandt de medarbejdere, der i løbet af 2022 har fået pensionsrådgivning af WTW. Dermed er det lykkedes at fastholde den rekordhøje tilfredshed fra året før.

Kundernes kommentarer i det spørgeskema, som de får tilsendt efter rådgivningen, fortæller en hel del om, hvad der skaber tilfredshed.

  • »Jeg har deltaget i utallige af denne type møder. Det er dog første gang, at jeg har fået reel værdiskabelse ud af det.«
  • »Jeg havde et rigtig godt og konstruktivt møde. Det gav en tryghed, at rådgiveren ikke skulle sælge mig noget, men i stedet lyttede meget til mine behov og ønsker.«
  • »Rådgiveren gjorde pensionssamtalen både forståelig og relevant for mig gennem specifikke eksempler og tydeligt billedsprog, så jeg langt bedre kunne sætte mig ind i, hvad vi talte om.«
  • »Føler mig heldig ved at arbejde i en virksomhed, der har et samarbejde med WTW. Uvildig rådgivning er en vare, der er nærmest umulig at skaffe, uden at det koster en formue. Jeg ser det som et stort personalegode.«

Kunden i centrum

Associate Director Anni Wiese Høgholm fra WTW er glad for, at kundetilfredsheden fortsat er tårnhøj, og at så mange medarbejdere oplever, at de får en uvildig rådgivning, hvor der alene er fokus på deres egne interesser.

Uvildighed er vores kerneværdi. Det gennemsyrer alt, hvad vi foretager os”

Anni Wiese Høgholm | Associate Director

»Uvildighed er vores kerneværdi. Det gennemsyrer alt, hvad vi foretager os. Vi har i vores rådgivning alene fokus på at afdække vores kunders behov og finde den løsning, der passer bedst til deres nuværende situation og ønsker for fremtiden,« siger Anni Wiese Høgholm.

Hun mener, at det i høj grad er det konstante fokus på kvalitet, der gør det muligt at fastholde den høje kundetilfredshed år efter år.

»Pensionsrådgivningen er en af vores kerneydelser, og derfor er det vigtigt for os, at alle medarbejdere til hver en tid er klædt bedst muligt på til at levere en god rådgivning. Alle nye pensionskonsulenter gennemgår derfor et introforløb, hvor der er god tid til at opbygge de fornødne faglige og personlige kompetencer – og deres mere erfarne kolleger bliver løbende opkvalificerede i takt med, at der sker ændringer i lovgivningen og kommer nye produkter og rådgivningsydelser på markedet,« siger Anni Wiese Høgholm.

Flest mødes online

Rådgivningen foregik tidligere hovedsageligt ved fysiske møder på kundernes arbejdsplads, men i dag foregår de fleste møder online via Microsoft Teams.

»Corona-krisen fik os til at tænke i yderligere digitale løsninger, så vi fortsat kunne levere en god rådgivning, selv om det ikke var muligt at sidde i samme lokale. Nu kan vi igen afholde fysiske møder, men langt de fleste virksomheder og hovedparten af deres medarbejdere foretrækker fortsat at mødes online, fordi det giver en større fleksibilitet – eksempelvis til at tage møderne hjemmefra og lade sin ægtefælle deltage,« siger Anni Wiese Høgholm.

14.420 kunder har fået rådgivning af WTW i 2022. 6.650 har deltaget i tilfredshedsundersøgelsen – svarende til 46 procent.

Download
Titel Filtype Filstørrelse
Impartiality is the key to excellence PDF .2 MB
Forfatter

Head of Client Communication
email E-mail

Related content tags, list of links Artikel Sundhed og personalegoder Denmark
Contact us