Gå til primært indhold
main content, press tab to continue
Artikel

Hjælp medarbejderne med at få mere ud af deres penge

Af Martin Wex | 7. Maj 2024

WTW og Konsilium21 har indledt et nyt samarbejde, der giver WTW’s kunder adgang til uvildig rådgivning på hele det privatøkonomiske område – og dermed bedre forudsætninger for personlig tryghed og trivsel.
Health and Benefits
N/A

No cure – No pay. Det er det uforpligtende tilbud fra Konsilium21, der yder privatøkonomisk rådgivning. Dermed er det kun i de tilfælde, hvor Konsilium21 kan skabe fortjenester eller besparelser i det private budget, at kunderne skal betale for rådgivningen. WTW og Konsilium21 har indgået et nyt strategisk partnerskab, der giver WTW’s kunder adgang til alle Konsilium21’s rådgivningsydelser – og endda med 20 procents rabat.

»Vi ønsker at give vores kunder adgang til uvildig rådgivning på hele det privatøkonomiske område, fordi en sund privatøkonomi er en helt grundlæggende forudsætning for menneskers trivsel og velvære – både i privatlivet og på arbejdspladsen. Det er samtidig vigtigt for os, at det i alle tilfælde er de bedste på markedet, der står for rådgivningen. Derfor står vi i WTW fortsat for rådgivningen om pension og forsikring, mens vi med det nye samarbejde overlader rådgivningen om eksempelvis boligfinansiering til Konsilium21,« siger Executive Director Allan Garde fra WTW.

Konsilium21’s rådgivere har alle mange års erfaring fra bankverdenen og kender derfor bankernes vilkår og betingelser indefra. Samtidig er Konsilium21 ligesom WTW helt uafhængig af både banker og pensionsselskaber, og derfor har rådgivningen i alle tilfælde alene fokus på, hvad der er bedst for kunden.

Vi kan sammen tilbyde vores kunder et 360-graders perspektiv på deres privatøkonomi”

Janne Jochims | Indehaver, Konsilium21

»WTW og Konsilium21 komplementerer hinanden perfekt. Vi kan sammen tilbyde vores kunder et 360-graders perspektiv på deres privatøkonomi – og hjælpe dem med at få mere ud af de penge, de tjener og sparer op. Det er altid den samme rådgiver, der møder en hos Konsilium21, og derfor kan man være sikker på, at rådgiveren har et indgående kendskab til ens situation og forstår, hvad det er, man ønsker at opnå med rådgivningen på både kort og lang sigt,« siger indehaver og økonomisk rådgiver Janne Jochims fra Konsilium21.

Fra nej til ja i banken

Hun har blandt andre hjulpet et par, der gerne ville købe nyt hus, men havde fået afslag fra deres bank, fordi banken mente, at parrets rådighedsbeløb ville blive for lille.

»Jeg tog en snak med parret om deres ønsker og drømme – og om mulige besparelser i deres budget. Ud fra det sammensatte jeg et skræddersyet realkreditlån med en kombination af kort løbetid og afdragsfrihed og gik ud i markedet til andre banker for at finde det mest favorable tilbud. Med det på plads fik vi skabt det fornødne økonomiske råderum, så parret kunne købe deres drømmebolig og fortsætte deres tilværelse med en sund økonomi,« siger Janne Jochims som et eksempel på, hvordan Konsilium21 kan hjælpe.

Konsilium21’s rådgivningstilbud omfatter ikke kun boligkøb og -finansiering, men også eksempelvis lån i friværdien og generelle økonomitjek, der har til formål at skabe ro i sindet og større økonomisk frihed. Første møde er altid gratis, så den enkelte kunde kan få et uforpligtende svar på, om Konsilium21 kan skabe forbedringer af økonomien eller kan indfri konkrete ønsker og drømme.

Financial Wellbeing som et personalegode

Samarbejdet mellem WTW og Konsilium21 er inkluderet i WTW’s virksomhedskoncept Financial Wellbeing, der giver virksomheder mulighed for at bidrage til deres medarbejderes privatøkonomiske tryghed og trivsel. Virksomheder, der har valgt at stille Financial Wellbeing til rådighed for deres medarbejdere, får mindst to gange om året besøg af rådgiverne fra Konsilium21, så medarbejderne har let adgang til at få rådgivning.

Financial Wellbeing omfatter også webinarer om aktuelle, privatøkonomiske emner, nyhedsbreve med relevant viden og information og adgang til en hotline, som medarbejderne kan ringe til for at få svar på deres spørgsmål om privatøkonomi.

Kontakt WTW, og få mere at vide om, hvordan WTW og Konsilium21 kan bidrage til din eller jeres medarbejderes privatøkonomiske tryghed og trivsel.

Download
Titel Filtype Filstørrelse
Help the employees make the most of their money PDF .2 MB
Forfatter

Head of Client Communication
email E-mail

Kontakt

Allan Garde
Executive Director, WTW

Related content tags, list of links Sundhed og personalegoder Denmark
Contact us