Gå til primært indhold
main content, press tab to continue
Artikel

Ny tandforsikring til virksomheder

Af Kristine Seest | 19. Juni 2024

Som noget nyt tilbyder WTW tandforsikring til virksomheder, der ønsker at højne medarbejdernes tandsundhed og generelle trivsel og samtidig spare dem for bekymringer om tandlægeregningen.
Health and Benefits
N/A

Tænderne er det eneste område på kroppen, hvor det offentlige sundhedssystem i Danmark ikke hjælper med at betale udgifterne ved skader eller sygdom.

For at virksomheder kan værne om deres medarbejderes tandsundhed, tilbyder WTW nu sine kunder muligheden for at tegne en tandforsikring.

Tandforsikring giver vores kunder mulighed for at styrke den generelle sundhed blandt deres medarbejdere”

Niels Flindt | Leder af Panels & Facilities
Tandforsikringen er til virksomheder, der gerne vil undgå, at det er bekymringer om beløbet på tandlægeregningen, der afholder medarbejderne fra at komme til tandlæge og få plejet deres tænder.

»Vi har oplevet både interesse og efterspørgsel på erhvervstandforsikring, og vi er glade for, at vi nu har indgået en aftale, der gør tandforsikring til en del af vores brede palet af forsikringstilbud. Tandforsikring giver vores kunder mulighed for at styrke den generelle sundhed blandt deres medarbejdere – og kan løfte bekymringer for store tandlægeregninger af deres skuldre,« siger leder af Panels & Facilities Niels Flindt fra WTW.

Økonomien spænder ben for tandsundheden

Netop privatøkonomien kan være en barriere for nogle medarbejdere, der derfor ikke kommer til tandlægen. En undersøgelse foretaget af Københavns Universitet og Statens Institut for Folkesundhed viser, at der er en direkte sammenhæng mellem privatøkonomi og tandlægebesøg – og at voksne med dårlig økonomi kommer langt sjældnere til tandlæge end voksne uden økonomiske vanskeligheder.

Ulemperne ved ikke at komme til tandlæge er, at sygdomme i tænder og tandkød ikke bliver diagnosticeret og behandlet – og det kan få konsekvenser for det øvrige helbred. I rapporten ’Tandsundhed – Sundheds- og sygelighedsundersøgelsen 2021’ fra Statens Institut for Folkesundhed fremgår det, at tandsundheden kan have direkte indflydelse på livskvaliteten og arbejdsdygtigheden, og at gener på grund af sygdomme i tænder og munden kan give anledning til en begrænset daglig livsførelse og evne til at passe sit arbejde.

Med en tandforsikring skabes der gode vilkår for optimal tandsundhed for alle medarbejdere – uanset deres lønniveau og øvrige indkomstforhold.

En attraktiv arbejdsplads

Tandforsikring er samtidig et personalegode, som en virksomhed kan bruge til at differentiere sig fra konkurrenterne. Forsikringen kan bidrage til medarbejdernes tilknytning til arbejdspladsen, og i en rekrutteringssammenhæng kan tandforsikringen være med til at vise, at arbejdspladsen værner om medarbejdernes velbefindende.

En tandforsikring er derfor både et attraktivt personalegode og et tilbud, der kan understøtte virksomheden i dens bestræbelser på at tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere.

Tandforsikring gennem WTW er placeret hos Dansk Tandforsikring og omfatter tilskud til de fleste private tandlægebehandlinger – blandt andet fyldninger, rodbehandlinger, behandling af parodontose, udtrækninger, røntgen og bedøvelse, bideskinner samt protesebehandlinger med kroner, broer og implantater. Herudover kan aftalen udvides til også at omfatte en årlig undersøgelse og tandrensning.

Kontakt WTW, og få mere at vide om, hvordan I kan få en tandforsikring til medarbejderne i jeres virksomhed.

Download
Titel Filtype Filstørrelse
New dental insurance for companies PDF .2 MB
Forfatter

Kommunikationskonsulent
email E-mail

Related content tags, list of links Artikel Sundhed og personalegoder Denmark
Contact us