Gå til primært indhold
main content, press tab to continue
Artikel

Nyt rådgivningstilbud giver den private opsparing vinger

Af Martin Wex | 24. Maj 2022

Tusindvis af danskere får nu mulighed for at investere deres private opsparinger gennem WTW til priser og betingelser, der normalt kun er tilgængelige via firmapensionsaftaler.
N/A
N/A

Danskerne lever fire år længere som folkepensionister end for 30 år siden. Dem, der fylder 67 år i 2022, kan se frem til at leve i gennemsnit 18,4 år som folkepensionist – sammenlignet med 14,5 år i 1992. Det viser nye tal fra Dansk Arbejdsgiverforening.

Udsigten til flere år på pension stiller krav til fremtidens pensionister om enten at spare mere op, udskyde pensionsalderen eller få mere ud af de penge, de allerede sparer op. WTW har især fokus på det sidste og rådgiver hvert år mere end 14.000 danskere om deres firmapension og hjælper dem med at tilpasse deres ordning til deres egne ønsker og behov.

Det tilbud bliver nu udvidet til at omfatte kunder med private opsparinger, så mange danskere får mulighed for at investere deres private opsparinger til de samme fordelagtige priser og vilkår, som de fleste normalt kun har adgang til via deres kollektive firmapensionsordning.

»Som uvildig rådgiver har vi nogle helt særlige muligheder for at tilbyde overblik, gennemsigtighed og deraf tryghed for vores kunder i et komplekst pensions- og forsikringsmarked, og den mulighed vil vi gerne stille til rådighed for et bredere publikum end dem, der i dag har deres firmapension via os. Derfor har vi valgt at etablere et helt nyt team af rådgivere, der alene skal have fokus på at rådgive private kunder. Målet er at sikre, at flere får den opsparingsløsning, der passer til netop deres behov – og at det sker på et oplyst grundlag, så der bliver flest muligt penge til pensionen,« siger co-CEO og Head of Health, Wealth & Career Lars Christensen fra WTW.

Fokus på økonomisk tryghed

WTW har ansat Allan Garde til at stå i spidsen for den nye forretningsenhed, der består af medarbejdere med stor erfaring med netop privatøkonomisk rådgivning. Han glæder sig til den nye udfordring og ser store muligheder for at gøre en markant forskel for fremtidens pensionister.

»WTW har som den største, uvildige pensionsmægler i Danmark en helt unik position i markedet, der gør os i stand til at købe ind til meget fordelagtige priser, som vores kunder kan få gavn af. Vi har samtidig adgang til alle de fem kommercielle pensionsselskaber, og derfor kan vi tilbyde vores kunder en meget bred vifte af produkter, så kunden kan få en skræddersyet løsning,« siger Allan Garde.

Han er især drevet af ønsket om at skabe muligheder og økonomisk tryghed for den enkelte kunde – både under opsparingen i løbet af arbejdslivet og under nedsparingen som pensionist.

Vores rådgivning handler om at sikre, at man til hver en tid har investeret sin opsparing på den mest optimale måde”

Allan Garde
Executive Director

»Mange glæder sig til den dag, de går på pension, men hvis drømmen om det gode liv som pensionist skal realiseres, så kræver det, at man har formået at skabe det fornødne økonomiske råderum, inden man forlader arbejdsmarkedet – og at man fortsat har fokus på sin opsparing, efter at man er gået på pension. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at sikre, at man til hver en tid har investeret sin opsparing på den mest optimale måde i forhold til det sted, man er i livet – og vi råder og vejleder naturligvis vores kunder på hele rejsen,« siger Allan Garde.

Alle kunder får en personlig rådgiver, der følger ham eller hende i hele forløbet – og holder øje med, at opsparingen udvikler sig som ønsket.

»Vi ønsker at opbygge en langsigtet relation til vores kunder, og det forudsætter i høj grad, at det altid er den samme rådgiver, der varetager den enkelte kundes interesser. Og vi er jævnligt i kontakt med vores kunder for at sikre, at den valgte løsning hele tiden er nøjagtigt tilpasset deres aktuelle situation, hvilket især er vigtigt, hvis der sker væsentlige ændringer som ægteskab, familieforøgelse, skilsmisse, jobskifte, arv og lignende. Alt sammen for at skabe størst mulig økonomisk tryghed for vores kunder,« siger Allan Garde.

Bred vifte af servicetilbud

WTW har i kraft af sin markedsindsigt og forhandlingsstyrke på firmapensionsområdet mulighed for at kanalisere en bred vifte af serviceydelser inden for pension og forsikring videre til den private kunde. Det giver først og fremmest adgang til at investere sin opsparing på de mest optimale vilkår, men omfatter også en løbende overvågning af investeringen i forhold til et sammenligneligt benchmark.

Kunderne modtager også nyhedsmails med aktuel information og invitationer til relevante webinarer om privat økonomiske forhold. Endelig får de mulighed for at købe en lang række forsikringer gennem WTW til fordelagtige priser og med særligt gode vilkår og betingelser.

Tilbuddet er rettet mod alle danskere med en privat pensionsopsparing på mere end 500.000 kroner.

Du kan kontakte Executive Director Allan Garde for at få mere at vide om, hvordan WTW kan skabe værdi for dig.

Download
Forfatter

Head of Client Communication
email E-mail

Kontakt

Allan Garde
Executive Director, WTW

Related content tags, list of links Artikel Denmark
Contact us