Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

WTW lanceert Engage platform

Juni 2, 2022

Employee engagement platform stelt werkgevers in staat de behoeften van werknemers beter te begrijpen en de werknemerservaring te verbeteren.
Health and Benefits|Inclusion-and-Diversity|Employee Experience|Benessere integrato|Work Transformation
N/A

AMSTERDAM, 2 Juni, 2022 — WTW (NASDAQ: WTW), een toonaangevend wereldwijd advies en broking bedrijf, lanceert Engage, een platform voor werknemersbetrokkenheid dat is ontworpen om organisaties te helpen naar werknemers te luisteren. Engage maakt het mogelijk om de behoeften en wensen van werknemers vast te leggen en erop in te spelen, de verschillen tussen verschillende personeelssegmenten te begrijpen, betere beslissingen over mensen te nemen en effectievere HR-programma's op te stellen.

Werknemers vertellen alles wat u wilt weten – vraag het ze.”

Yvette Verschoor | Head of Employee Experience Benelux

"We zijn verheugd om Engage te lanceren, dat is gebouwd om de hele werknemerservaring binnen en buiten het werk te stimuleren," zegt Adam Zuckerman, wereldwijd productleider voor Engage, WTW. "Bedrijven ondergaan brede culturele veranderingen, die de verwachtingen voor werkgevers hebben verhoogd om een breder scala aan menselijke ervaringen en welzijn te begrijpen en te ondersteunen. Ons nieuwe platform stelt werkgevers in staat zich te richten op waarde, door inzichten te leveren die de stem van werknemers luider, duidelijker en actiever maken dan ooit tevoren."

Engage gaat verder dan traditionele enquêtetools en richt zich op een unieke manier op de gehele werknemerservaring. Het platform is uitgerust met een robuuste bibliotheek van enquêtemodules en sjablonen over actuele personeelsonderwerpen, waaronder gezondheid; pensioen; secundaire arbeidsvoorwaarden; beloning; welzijn; diversiteit; gelijkheid en inclusie; hybride werk; ESG en klimaat; fusies en overnames; loopbaanontwikkeling; organisatiecultuur en betrokkenheid.

Met Engage profiteren werkgevers van innovatieve mogelijkheden om de opiniegegevens van werknemers te onderzoeken, analyses uit te voeren en het onderliggende sentiment te begrijpen. Engage biedt leiders en managers eenvoudige maar boeiende verhalen over de ervaringen van hun teams op het werk en door kunstmatige intelligentie gegenereerde suggesties met snelle en zinvolle acties die ze kunnen ondernemen, ondersteund door gepersonaliseerde duwtjes in de rug, suggesties en links naar opleidingplatforms. Het is de basis voor het opbouwen van een uitzonderlijke goede werknemerservaring, het betrekken van werknemers bij het proces en het leveren van actie, verandering en impact.

"Wij zijn ervan overtuigd dat Engage, samen met onze andere employee experience software, de krachtigste combinatie van employee experience tools in de markt vormt en op unieke wijze de impact, actie en verandering zal stimuleren die werkgevers willen bereiken", zegt Yvette Verschoor, Benelux employee experience business leader, WTW.

Meer informatie over Engage.

Over WTW

Bij WTW (NASDAQ: WTW) bieden we datagedreven, op inzicht gebaseerde oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal. Door gebruik te maken van wereldwijd inzicht en lokale expertise van onze collega's in 140 landen en markten, helpen wij organisaties hun strategie aan te scherpen, de veerkracht van de organisatie te vergroten, hun personeel te motiveren en prestaties te maximaliseren.

Door samen met onze klanten te werken, ontdekken wij kansen voor duurzaam succes - en bieden een ‘perspective that moves you’.

Contact us