Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

WTW behoudt PSO-keurmerk voor socialer ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Mei 20, 2022

ESG and Sustainability|Health and Benefits|Inclusion-and-Diversity|Retirement|Employee Experience|Ukupne nagrade
N/A

AMSTELVEEN, Mei 20, 2022 — WTW heeft Trede 1 weten te behouden op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt.

Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat WTW op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert WTW op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Inclusief werkgeverschap

Hamadi Zaghdoudi, Head of Retirement Benelux bij WTW, zegt: "We zijn trots dat PSO Trede 1 hebben weten te behouden! Het doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen, net als Pensioenfonds Werk en (re)Integratie naar ons toe heeft gedaan. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.”

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.

Over WTW

Bij WTW (NASDAQ: WTW), bieden we data- en kennis gedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal. Dankzij het wereldwijde bereik en de lokale expertise van onze collega's in 140 landen en markten helpen wij organisaties hun strategie aan te scherpen, hun veerkracht te vergroten, hun personeel te motiveren en prestaties te verbeteren.

Door samen te werken met onze klanten, ontdekken we kansen voor duurzaam succes - perspective that moves you.

Contact us