Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

Willis Towers Watson benoemt Hugo Wegbrans tot Global Head of Broking and Broking Strategy

November 16, 2021

N/A
N/A

AMSTERDAM, November 16, 2021 — Willis Towers Watson (NASDAQ:WLTW), een toonaangevend wereldwijd advies- en brokingbedrijf, benoemt de Nederlander Hugo Wegbrans als Global Head of Broking and Broking Strategy binnen het Risk and Broking segment. Hij treedt begin 2022 in dienst bij Willis Towers Watson.

Hugo komt bij Willis Towers Watson van Aon, waar hij Leader, Global Strategies, was voor het onderdeel Commercial Risk Solutions. Daarvoor was hij Global Chief Broking Officer. Hij heeft het grootste deel van zijn 35-jarige carrière bij Aon doorgebracht. Ook was hij gedurende die periode 5 jaar CEO van Willis B.V. in Nederland.

Adam Garrard, Global Head of Risk and Broking bij Willis Towers Watson, zegt: "Hugo kent het wereldwijde brokinglandschap beter dan de meesten. Hij deelt onze passie voor innovatie, ondersteund door goede mensen en superieure data en analytics. Hij is een gerespecteerde people leader die teams helpt om tot de kern te komen van wat klanten nu en in de toekomst nodig hebben. We kijken ernaar uit om hem in het nieuwe jaar bij Willis Towers Watson te verwelkomen."

Related content tags, list of links Persbericht
Contact us