Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

Edward Bonsel is benoemd tot Head of Benelux Corporate Risk & Broking voor Willis Towers Watson

Augustus 25, 2021

Bonsel breidt zijn leiderschap van het Belgische CRB team uit naar de Benelux om de CRB-activiteiten naar een hoger niveau te brengen.
Claims|Risk and Analytics|Corporate Risk Tools and Technology|Credit and Political Risk|Cyber Risk Management|Marine
N/A

AMSTERDAM, Augustus 25, 2021 — Willis Towers Watson is verheugd aan te kondigen dat Edward Bonsel heeft ingestemd om per direct het leiderschap van onze Benelux Corporate Risk and Broking Business op zich te nemen. Edward heeft tientallen jaren ervaring in de Nederlandse en Belgische risico-en verzekeringsmarkt.

Edward Bonsel werkt sinds 2018 voor Willis Towers Watson en begon zijn carrière in de verzekeringsmakelaardij in 1998 als risicomanager. Daarna vervulde hij diverse senior functies bij Aon en Marsh. De afgelopen jaren heeft hij met succes de Belgische markt ontwikkeld en beschikt hij over diepgaande kennis in het managen van risico- en consultancydiensten. "Met de voorgestelde investeringen in CRB-technologie en middelen voor account- en klantenbeheer wordt het zeker een uitdagende maar opwindende nieuwe weg voor onze business", zegt Bonsel.

Angel Hoover, Head of Benelux Willis Towers Watson: "De benoeming van Bonsel zal de kracht en diepte van het CRB-team op regionaal niveau verder versterken, een team dat reeds een premium partner is in onze lokale Benelux-markten."

Over Willis Towers Watson

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 45.000 werknemers in meer dan 140 landen en markten. Wij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert.

Contact us