Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

Willis Towers Watson lanceert Airport Risk Community

Oktober 3, 2018

Airport Risk Community verbindt de luchthavengemeenschap wereldwijd om industriële risico’s gezamenlijk aan te pakken.

N/A
N/A

LONDEN, 3 oktober, 2018 - Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) kondigt vandaag de lancering aan van de Airport Risk Community (ARC).

Om effectief risk management te kunnen toepassen op luchthavens is het nodig dat de sector collectief samenwerkt om de industrie te versterken en het groeipotentieel te benutten. Dit vereist betrokkenheid en expertise van de gehele branche.

Een combinatie van jarenlange samenwerking met de luchtvaartindustrie en het verzamelen van data bevestigt dit en heeft geleid tot de oprichting van de Airport Risk Community (ARC). 

Het doel van ARC is om professionals over de hele wereld met elkaar te verbinden, kennis en inzicht te delen door eve  nementen te organiseren, gegevens te analyseren en de industrie nieuwe risico’s en trends te helpen begrijpen.

John Rooley, CEO Global Aerospace bij Willis Towers Watson: "De lancering van ARC bevestigd onze rol als toonaangevend risicobeheerder in de luchtvaartindustrie en toont de inzet van Willis Towers Watson om de betrokkenheid van klanten te vergroten. Het stelt onze klanten in staat best practices te delen, nieuwe risico’s te identificeren en samen tot innovatieve oplossingen te komen. We zijn verheugd om vandaag de Airport Risk Community te lanceren tijdens ons evenement in Nederland."

Het thema van de Airport Risk Conference in Nederland is: understanding risk, unlocking potential. Dit evenement biedt de luchthavensector een platform om te bespreken hoe de sector operationeel veerkrachtiger kan worden,  en duurzaamheid en innovatie kan ondersteunen. Het beschikt over een breed scala aan sprekers, waaronder de voormalige Britse Deputy National Security Adviser for Intelligence, Security and Resilience, Etihad’s Director of Government & International Affairs, een wereldwijd toonaangevende futuroloog, experts in AI en software-oplossingen voor autonomie en nog veel meer.

Related content tags, list of links Persbericht
Contact us