Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

WTW benoemt Angel Hoover tot Health Wealth & Career Market Leader voor Europa

Juni 26, 2023

WTW kondigt vandaag de benoeming aan van Angel Hoover tot Health Wealth & Career Market Leader voor Europa.
Compensation Strategy & Design|Work Transformation|Health and Benefits|Inclusion-and-Diversity|Employee Experience|Ukupne nagrade |Benessere integrato
N/A

AMSTERDAM – Juni 26, 2023 — WTW (NASDAQ: WTW), een toonaangevend wereldwijd adviesbureau, kondigt vandaag de benoeming aan van Angel Hoover tot Health Wealth & Career Market Leader voor Europa.

In deze nieuw gecreëerde functie is Hoover verantwoordelijk voor het stimuleren van omzetgroei in de hele regio, het introduceren van nieuwe oplossingen en ervoor zorgen dat klanten profiteren van het volledige aanbod van diensten op het gebied van Health, Wealth & Career.

Hoover, die gevestigd is in Nederland, gaat rapporteren aan Julie Gebauer, WTW’s Global Head of Health, Wealth & Career, en treedt toe tot het wereldwijde leiderschapsteam van Health, Wealth & Career.

Angel heeft een geweldig begrip van de markt, onze klanten en de complexe kwesties op het gebied van menselijk kapitaal waar zij mee te maken hebben.”

Julie Gebauer | Global Head of Health, Wealth & Career, WTW

Gebauer zegt: “Angel heeft een geweldig begrip van de markt, onze klanten en de complexe kwesties op het gebied van menselijk kapitaal waarmee zij worden geconfronteerd. Met haar ervaring in het leiden van bedrijfsteams en het onderscheiden van WTW van de concurrentie, weten we dat onze klanten zullen profiteren van Angel’s focus op Health, Wealth & Career.

Hoover kwam 2008 bij WTW in dienst als Talent Management practice leader in Chicago, vervolgens als line of business leader voor Chicago en Milwaukee. In 2015 verhuisde ze naar Europa waar ze verschillende leidinggevende functies heeft bekleed, waaronder Head of the Talent Advisory, Data & Software business in West-Europa en Head of WTW Benelux.

Over WTW

Bij WTW (NASDAQ: WTW), bieden we data- en kennis gedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal. Dankzij het wereldwijde bereik en de lokale expertise van onze collega's in 140 landen en markten helpen wij organisaties hun strategie aan te scherpen, hun veerkracht te vergroten, hun personeel te motiveren en prestaties te verbeteren.

Door samen te werken met onze klanten, ontdekken we kansen voor duurzaam succes - perspective that moves you.

Contact us