Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Infographic | Accent op HR

Trendwatch – Pensioenakkoord

September 2023

November 15, 2023

Bij WTW houden we de trends op het gebied van arbeidsvoorwaarden nauwlettend in de gaten. Nu de nieuwe pensioenwetgeving op 1 juli 2023 in is gegaan, is het nog belangrijker om te begrijpen hoe onze klanten ervoor staan en waar de pensioenmarkt naartoe gaat.
Retirement
N/A

Uit onze laatste Trendwatch blijkt dat 60% van de bedrijven denkt alle benodigde veranderingen ruim voor de uiterste deadline te zullen hebben doorgevoerd. 40% daarentegen heeft nog geen definitieve beslissing genomen over de belangrijkste keuze die ze moeten maken.

Heb je een beslissing genomen en ben je klaar voor de Bent u al begonnen?

Infographic 5 stappen in het transitieproces
Contacten

Senior Consultant


Related content tags, list of links Infographic Accent op HR Pensioen Nederland
Contact us