Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Artikel

WTW Cyber survey results

Juni 27, 2022

Kent u alle cyber risico’s? Sinds we dagelijks met technologie werken, is het een prioriteit om de risico’s te beheersen.
Risk and Analytics|Cyber Risk Management
N/A

Wat zou u doen als uw werkdag begint en het netwerk is uitgevallen? Heeft u ooit nagedacht over de gevolgen? Vandaag de dag is dit een reëel risico, en helaas kan het ook uw organisatie overkomen.

Nu het gebruik van technologie volledig geïntegreerd is in onze dagelijkse werkzaamheden, zijn cyberrisico's een topprioriteit voor bedrijven geworden. Cyber is inmiddels niet meer alleen de verantwoordelijkheid van IT maar ook van de directie en C-Suite die inzicht moeten hebben in de risico's en deze moeten zien te beperken.

Om beter inzicht te krijgen in de huidige trends in cyberrisicomanagement heeft WTW deze enquête ontwikkeld. Hiermee kijken we naar hoe bedrijven omgaan met cyber, hoe risico’s worden ingeschat en op welke wijze deze worden beperkt.

Om inzicht te krijgen in de opkomende trends op het gebied van cyberrisicomanagement heeft WTW een survey uitgevoerd. Hierin kijken we naar de manier waarop bedrijven de risico's waarmee zij worden geconfronteerd beoordelen, beheren en beperken.

Bent u voorbereid op potentiële cyberrisico’s?

WTW helpt u daar graag bij.

Neem contact met ons op om verder te praten.

Of vraag het survey rapport aan.

Contact

Gilles Van Buyten
Practice Leader Financial Lines

Contact us