Ga naar de hoofdinhoud
Infographic | People & Risk Coach Reference

Belgische werkgevers herzien hun benefits-strategie

Inzichten uit onze Global Benefit Trends Survey 2021

Future of Work|Health and Benefits|Inclusion and Diversity|Retirement|Talent|Total Rewards|Wellbeing
N/A

Oktober 14, 2021

Belgische werkgevers leggen de lat hoog bij hun inspanningen om hun employee benefits-strategie aan te passen en te differentiëren. Ontdek de factoren die bepalend zijn voor hun prioriteiten en acties.
Werkgevers herzien benefits-strategie en besteden meer aandacht aan welzijn en de werknemerservaring- Description Below
De infographic geeft een kort overzicht van de onderzoeksresultaten, waaronder dat 2 op 3 Belgische bedrijven in de komende twee jaar hun arbeidsvoorwaarden meer willen differentiëren, de krappe arbeidsmarkt en toename van teleworking de grootste impact heeft op Belgische bedrijven, en als laatste dat stress, burnout en mentalegezondheidsproblemen door de pandemie zijn verergerd. De resultaten zijn gebaseerd op antwoorden van in totaal 3,642 werkgevers die deelnamen aan de 2021 Benefit Trends Survey. De survey vond plaats tussen 10 mei en 25 juni 2021, waaronder 30 bedrijven uit België.
Downloaden
Titel Bestandstype Bestandsgrootte
Belgische werkgevers herzien hun benefits-strategie PDF .1 MB
Contact

Edwin Nys
Director Sales & Client Management Belgium

Contact Us