Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Persbericht

Adri van Leeuwen aangesteld als Directeur Volmachtbedrijf bij Willis Towers Watson

Januari 23, 2020

Amsterdam, 20 januari 2020 — Na een periode van ruim 13 jaar bij Aon heeft Adri van Leeuwen besloten het Willis Towers Watson CRB (Corporate Risk and Broking) team in de Benelux te versterken

N/A
N/A

Na een periode van ruim 13 jaar bij Aon heeft Adri van Leeuwen besloten het Willis Towers Watson CRB (Corporate Risk and Broking) team in de Benelux te versterken.

Adri begint op 1 maart 2020 als Directeur Volmachtbedrijf. Hiermee opent Willis Towers Watson een nieuw hoofdstuk en investeert zij in faciliteiten, panels en volmachten. 

Jeroen Everling,  Head of CRB Benelux” Met de komst van Adri zetten wij een volgende stap in onze groeiambitie. Wij investeren in mensen,  tools en processen om onze cliënten te voorzien van een nog betere dienstverlening. Na het de recente investering in het online Broking platform en het digitaliseren van klantgegevens is het opzetten van faciliteiten, panels en volmachten de volgende stap. Ik heet Adri van harte welkom in ons team.”

Met 34 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie heeft Adri een bewezen staat van dienst, waarin niet alleen de opbouw van een grote en winstgevende volmacht centraal staat, maar ook de verschillende functies op het gebied van claims, placement en sales. Adri heeft ruim 11 jaar bij Aon gewerkt als Managing Director van Jacobs & Brom, de voormalig inhouse volmacht van Aon, Nadat Aon twee jaar geleden de UMG Groep overnam, werd Adri als Managing Director verantwoordelijk voor het onderdeel Private Lines. Daarvoor heeft Adri gewerkt voor onder andere van Lanschot Assurantiën.

OVER WILLIS TOWERS WATSON

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande, wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 45.000 werknemers, verspreid over meer dan 140 landen. Wij ontwerpen en leveren oplossingen om risico te beheren, arbeidsvoorwaarden te optimaliseren, talent te laten groeien en kapitaal effectief in te zetten. Zo kunnen we organisaties en medewerkers beschermen en versterken. Dankzij ons unieke perspectief hebben we inzicht in de essentiële relatie tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert. Together, we unlock potential. Ga voor meer informatie naar willistowerswatson.com

Related content tags, list of links Persbericht Nederland
Contact us