Ga naar de hoofdinhoud
main content, press tab to continue
Enquête

Beloningsstrategieën van over de hele wereld

Surveyreeks 2024

Maart 27, 2024

Doe mee aan onze drie surveys die alle aspecten van geldelijke beloning behandelen, van strategie en salarisbudgetplanning tot gelijke beloning en transparantie.
Compensation Strategy & Design|Ukupne nagrade
N/A

Na vier jaar van onzekerheid stabiliseert het salaris van werknemers eindelijk. Dit is het ideale moment voor bedrijven om hun beloningsaanpak te heroverwegen.

Beloningsprogramma's moeten nu inspelen op een toenemend aantal vaak tegenstrijdige doelstellingen: veranderende verwachtingen van werknemers, toegenomen concurrentie op de markt, eisen voor transparantie van de beloning, verplichtingen voor gelijke beloning, beperkte beloningsbudgetten, enz.

Om te anticiperen op salaristrends houden we tussen april en juni een reeks van drie surveys:

2024 Salary Budget Planning Survey (editie juli): deze survey die van 8 april tot 7 juni wordt gehouden, verzamelt gegevens over werkelijke en geplande budgetten voor salarisverhogingen en zorgen over de economie en de arbeidsmarkt. Dit rapport - dat gratis is voor deelnemers - bestrijkt meer dan 130 landen en biedt de informatie die u nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen over salarissen.

2024 Pay Effectiveness and Design Survey: dit onderzoek analyseert de drijfveren en barrières voor verandering waarmee organisaties te maken krijgen wanneer ze hun beloningsprogramma's opnieuw evalueren. De resultaten helpen bij het identificeren van de te volgen beloningsstrategieën en het te implementeren management- en programmaontwerp om de betrokkenheid van uw teams te versnellen. Dit survey staat gepland van begin tot medio mei.

2024 Pay Transparency Survey: deze survey die van 20 mei tot en met 17 juni wordt gehouden, richt zich op belangrijke kwesties met betrekking tot beloningstransparantie, het publiceren van salarisschalen, het openbaar maken van beloningsverschillen, de communicatie over beloningsprogramma's en natuurlijk de voorbereiding op wettelijke verplichtingen.

Deelname en resultaten zijn gratis. Deelnemers ontvangen de resultaten van elk onderzoek, waardoor ze een beter inzicht krijgen in de huidige uitdagingen op het gebied van beloning en manieren waarop hun organisatie beloningsstrategieën op elkaar kan afstemmen voor succes.

Het definiëren en implementeren van een beloningsstrategie die voldoet aan uw verwachtingen en die van uw werknemers is een uitdaging, en onze teams kunnen u daarbij ondersteunen.

Contact us